Asbjørn Kessel Brandsnes blir ny tekstforfatter.

Han kommer fra Kitchen, hvor han jobbet med merkevarer som BankAxept, KS og Kreftforeningen. Asbjørn har også bakgrunn fra tv-bransjen, hvor han primært har drevet med tekst og ideutvikling for en rekke ulike produksjonsselskaper.

Asbjørn Kessel Brandsnes (39) er ansatt som tekstforfatter i Naug & Venner. Da Asbjørn kom inn døren forstod vi raskt at vi hadde funnet den ideelle kandidaten. I tillegg til å være en eminent ordsmed, har Asbjørn lang og bred erfaring med kreative konsepter noe som blir viktig i vår videre vekst fremover, sier byråleder Christian Gottschalk.

I Naug & Venner vil Asbjørn jobbe i team sammen med art director Anneli Hole. Sammen skal de håndtere Coop Medlem, BMW og nye, spennende kunder som Studentsamskipnaden (SiO) og Utviklingsfondet.

Et skikkelig godt miljø med kreativt sultne folk og ikke minst kontorets fantastiske beliggenhet gjorde det lett å takke ja! Jeg er stolt og glad over å ha blitt en del av vennegjengen, sier Asbjørn Kessel. Asbjørn startet hos Naug & Venner 5.mars.

For mer informasjon om dette prosjektet kontakt
Christian Gottschalk 990 98 527 christian@naug.no