Naug & Venner ekspanderer med nytt rådgivingsselskap.

Vi satser offensivt og har hentet en person med lang erfaring innen strategi, analyse og merkevarekonsepter til å lede den nye satsningen. Naug & Rådvigerne – et rådgivingsselskap eid 100% av Naug & Venner AS

Et rådgivingsselskap eid 100% av Naug & Venner AS

– Naug & Venner har et sterkt fundament for videre vekst. Vi har analysert potensialet og konkludert med at vi ønsker å satse enda sterkere innen strategi, analyse, innsikt og merkevarerådgivning, sier byråleder Christian Gottschalk. Istedenfor å legge satsningen inn i Naug & Venner, har valget falt på å starte et eget selskap, et rådgivingsselskap. – Å etablere et eget selskap som er 100% eid av Naug & Venner AS vil styrke fokus og kvalitet. Og navnet ble selvsagt Naug & Rådgiverne, legger Christian Gottschalk til med et smil.

Tjenester fra Naug & Rådgiverne

Naug & Rådgiverne vil tilby tjenester som bygger på innsikt om dagens forbrukere. Samtidig må man i dagens digitale æra parallelt ha en solid forståelse av de trender og makrokrefter som vil påvirke forbrukerne, samfunnet og alle bransjer fremover. Selskapet vil bistå kundene våre med strategi- og planprosesser, bygge kommunikasjon- og merkevareplattformer. Gjennom innsikt skal vi utvikle plattformer og konsepter for å sikre at kundene når sine forretningsmessige mål.

Cathrine Moksnes daglig leder

Cathrine Moksnes (40) er ansatt som daglig leder for Naug & Rådgiverne. Hun kommer fra stillingen som Senior Advisor i Marketing Clinic. Der har hun jobbet med flere store norske aktører med ansvar for prosjekter innen strategi, merkevare, kommunikasjon, kategori og trend. Cathrine har også bakgrunn som Global Category Manager hos Stokke AS og Marketing Manager hos McDonald`s Norge. Cathrine tiltrer stillingen 1.mars 2018 og vil rapportere til byråleder Christian Gottschalk i Naug & Venner AS.

– Vi er svært godt fornøyd med å få Cathrine inn i vennegjengen. Hun er meget sterk på å omsette innsikt til effektive og robuste markeds- og merkevarekonsepter. Cathrine blir sentral i den videre utviklingen av byrået, sier Christian Gottschalk.

Store strategiprosjekter

Naug & Venner har siden oppstarten for tre år siden allerede ledet store strategiprosjekter ved siden av reklamebyråvirksomheten, med kunder som PST, Schibsted og Norges Handikapforbund. Disse prosjektene har først og fremst vært drevet av Morten Kjærnes og Roy Erik Hansen i USP Innovation, med fokus på omdømme/merkevare-rådgivning og CRM-rådgivning. – Dette vil være sentrale områder i det nystartede selskapet, ved siden av innsikts- og analysedimensjonen som Cathrine bringer med seg, sier en fornøyd Morten Kjærnes. Han vil ved siden av å håndtere noen av reklamebyråets største kunder også bruke tid sammen med Cathrine for å videreutvikle Naug & Rådgiverne.

For mer informasjon om dette prosjektet kontakt
Christian Gottschalk 990 98 527 christian@naug.no