3 kjappe med Naugs nye praksisteam, Oda og Vilde.

De nyutdannede kreatørene fra Westerdals skal ha praksis i Naug og kan nesten ikke vente med å begynne.

Oda og Vilde kommer rett fra skolebenken på Westerdals og nå skal de prøvesmake livet som fulltidskreatører. Vi stilte de tre kjappe spørsmål – her er svarene.

Hvordan tror dere det blir å ha praksisplass i et reklamebyrå?
Det er kjempegøy å få innsikt i hvordan et byrå fungerer og jobber. Vi tror det morsomt, spennende, stressende og utfordrende. Vi har jo lyst til å jobbe med dette, så det er veldig gøy å få prøve, og å kjenne på hvordan det faktisk er.

Hva tror dere blir den største forskjellen fra skolen?
Det største forskjellen blir nok at man jobber med ekter kunder og caser, og at man har mulighet til å se sine egne arbeider ute i verden. På skolen har vi ofte kun jobbet med ett og ett prosjekt, her må vi nok sjonglere på flere prosjekter. Det blir spennende!

Hva var viktig for dere når dere skulle søke praksis hos et byrå?
Det var viktig for oss at vi gikk til et byrå hvor vi visste at vi kunne få mulighet til å utvikle oss kreativt og få jobbe med kunder som vi selv syns er spennende. Samtidig ønsket vi også å komme på en plass hvor det var mulig for oss å være en del av et godt arbeidsmiljø. Det var også viktig for oss å bli møtt med seriøsitet og føle at vi ble tatt på alvor.