Magien ligger i kreative løsninger som er basert på grundig innsikt.

Og ikke minst på fundamenterte strategier og evnen til å snakke til hjertet.

Vi tror fortsatt at det er de gode historiene som vil vinne hjem hos publikum. Forskjellen er bare at det i dag finnes så mange flere måter å fortelle historiene på. For selv om teknologi og trender alltid vil forandre seg, er heldigvis mennesker stort sett de samme.

LES OM Våre tjenester

Naug-Anita

Prosjektleder

Anita
Engen Hjelset

Prosjektleder

Anita er prosjektleder med mer enn 20 års erfaring fra ulike byråer som Ogilvy & Mather, Together og Dinamo. Hun har jobbet med de fleste bransjer og er godt vant til ulike organisasjoner og beslutningsprosesser. Hun er strukturert og trives godt med mange baller i luften.

+47 97 97 50 90

anita@naug.no

Mac Designer

Anne
Røøk Jakobsen

Mac Designer

Anne er en meget erfaren Mac-Designer som har jobbet i bransjen i en årrekke. Hun leverer alltid varene og hennes profesjonalitet gjennomsyrer alt hun produserer. I tillegg gjør hennes rolige vesen og behagelige natur Anne til en drøm å jobbe sammen med.

+47 907 88 098

anne@naug.no

Anne Røøk Jakobsen
Anneli Hole

Art Director

Anneli
Hole

Art Director

Anneli er AD og har erfaring fra reklamebransjen i byråer som Fredag Reklamebyrå, Bates United og nå Naug & Venner. Anneli er en meget idesterk kreatør som behersker faget til fingerspissene. Hennes evner til å alltid se det store bildet imponerer.

+47 416 055 70

anneli@naug.no

Tekstforfatter

Asbjørn
Kessel Brandsnes

Tekstforfatter

Asbjørn kommer fra Kitchen, hvor han har jobbet med merkevarer som BankAxept, KS og Kreftforeningen. Han har også bakgrunn fra TV-bransjen, der han primært har drevet med tekst- og idéutvikling for en rekke ulike produksjonsselskaper.

+47 41 42 35 99

asbjorn@naug.no

Asbjørn Kessel Brandsnes
Cathrine Moksnes

NAUG & RÅDGIVERNE Daglig leder / Senior rådgiver

Cathrine
Moksnes

NAUG & RÅDGIVERNE Daglig leder / Senior rådgiver

Cathrine er daglig leder for Naug & Rådgiverne. Hun har som rådgiver jobbet med store norske aktører med ansvar for prosjekter innen strategi, merkevare, kommunikasjon, kategori og trend. Med over 10år på kundesiden i selskaper som Coca-Cola, McDonald’s, Fjordland og Stokke har Cathrine en praktisk tilnærming til problemstillinger som sikrer den en vellykket implementering for å oppnå effekt.

+47 488 96 670

cathrine@naug.no

Art Director

Christer
Magnussen

Art Director

Christer kommer nylig fra The Oslo Company hvor han utviklet konsepter på tvers av tv- og reklamebransjen med kunder som ice, Amnesty og TV3. Han jobber hos oss som AD og før dette var han hos Heisholt Inc. og jobbet blant annet med Universal Music, Adams Matkasse og Bank 2.

Christer Magnussen
Christian Hovda Husan

Art Director

Christian
Hovda Husan

Art Director

Christian er en ung grafisk designer som lykkes gjennom å kjenne pulsen på hva forbrukerne liker gjennom å forstå den konteksten de ser verden. Han har et eget øye for det visuelle og jobber i krysningspunktet mellom kunst og design. Christian har en bachelor fra Høyskolen Kristiania og har erfaring innen retail, mote, mat og kultur.

+47 951 58 334

christian.husan@naug.no

Mac Designer

Glen
Kolva

Mac Designer

Glen er født og oppvokst i USA. Der fikk han utdanning på Hussian School of Art før han flyttet til Norge og fikk jobb i reklamebransjen. Han er en allsidig grafiker med fotomanipulering i photoshop som sin spesialitet. Gjennom hans 28 år i Norge har han jobbet i byårer som Publicis FCB, Grey Norge, TBWA/BOLD, Bates United og nå Naug & Venner.

+47 97 19 43 36

glen.kolva@naug.no

Glen Kolva
Helge Onsum

Styreleder

Helge
Onsum

Styreleder

Helge Onsum var i en årrekke administrerende direktør i Aegis Media Norge og Carat. Han sluttet i 2012 og ble medgründer i The North Alliance. Etter at selskapet var etablert, valgte Helge å bruke sin mangeårige kompetanse fra reklame- og media bransjen som styreleder. I dag er han styrleder i flere av bransjens toneangivende selskaper og nå også styreleder i Naug & Venner.

+47 90 59 40 44

helge@naug.no

Prosjektleder

Ida
Myhre

Prosjektleder

Ida har bachelor i Medier og kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun jobber i dag hovedsakelig med kunder som MBW, MINI, Bavaria og tidligere betjent Joh. Johannson Kaffe AS. Ida er ansvarlig for at prosjektene gjennomføres i henhold til fremdrifter og har den daglige oppfølgingen med våre kunder. 

+47 92 86 53 81

ida@naug.no

Ida Myhre
Janne Raaen Meland

Prosjektkonsulent

Janne
Raaen Meland

Prosjektkonsulent

Janne er en erfaren prosjektkonsulent med over 30 års erfaring innen planlegging og gjennomføring av prosjekter. Janne har jobbet med de fleste bransjer, men med hovedtyngde innen dagligvare, finans, transport og veldedige organisasjoner. Med sin evne til å lede komplekse prosjekter sikrer hun trygghet i gjennomføring og sørger for kvalitetssikring av leveransene.

+47 41 43 26 41

janne@naug.no

Kreativ leder / Tekstforfatter

Martine
Helene Flatlie

Kreativ leder / Tekstforfatter

Martine er tekstforfatter og kommer nylig fra We Are Live der hun har vært kreativt ansvarlig for blant annet TINE, Diplom-is, Ricola, Nidar og Mycall. Hun har tidligere jobbet som tekstforfatter i Creuna der hun blant annet jobbet med kunder som Nordea, Ruter, Avinor og Norgesgruppen. Før dette var hun byråansvarlig i Aftenposten der hun var kreativt og strategisk ansvarlig for kommunikasjonen mellom Aftenposten og medie- og reklamebyråene.

+47 974 90 875

martine.flatlie@naug.no

Martine Helene Flatlie
Morten Kjærnes

Rådgiver

Morten
Kjærnes

Rådgiver

Morten er partner og rådgiver, og var i 2015 med på å starte opp Naug & Venner. Han kan skilte med lang erfaring fra reklamebransjen, og har jobbet i en rekke ulike mediehus som Mortensen & Partners, JBR McCann, Saturn Connection, Bates United og nå Naug & Venner. 

+47 90 16 60 30

morten@naug.no

Grafisk Designer

Pawel
Bilas

Grafisk Designer

Pawel er grafisk designer som har vært med på å utvikle identiteter og kampanjer for en rekke ulike både norske og internasjonale merkevarer. Han har spesielt god erfaring innefor digital kommunikasjon.  Han brenner for prosessen og er stadig på jakt etter nye utfordringer. Kvalitet er noe han både leverer og forventer tilbake. 

+47 915 98 912

pawel@naug.no

Pawel Bilas
Sabina Sahitovic Kleveland

Strategisk Rådgiver

Sabina
Sahitovic Kleveland

Strategisk Rådgiver

Sabina er strategisk rådgiver innen merkevare, vekst, kategori og kommunikasjon. Med erfaring fra kundesiden i selskaper som TINE og Nortura forstår hun ikke bare hvordan man identifiserer nye vekstplattformer, men også hvordan man får dem implementert dem for å oppnå effekt.

95207316

sabina@naug.no

Art Director

Thorbjørn
Naug

Art Director

Thorbjørn har utviklet mange kampanjer for kjente norske og internasjonale merkevarer innen de fleste bransjer. Han har vunnet en rekke priser i inn- og utland, og har spesielt god erfaring innenfor TV og film. Thorbjørn kommer fra Bates, der han var kreativ leder.

+47 91 68 62 62

thorbjorn.naug@naug.no

Thorbjørn Naug
Trym Søvik Lyssand

Grafisk Designer

Trym
Søvik Lyssand

Grafisk Designer

Trym har bakgrunn innen filmproduksjon og musikk, med hovedtyngde på visuelle effekter, animasjon og lyddesign. Han jobber med å utvikle løsninger innen visuell kommunikasjon for ulike kunder, samtidig som han utdanner seg til mediegrafiker. Trym har en bachelorgrad i Lyddesign fra Westerdals, og har tidligere jobbet som servicetekniker hos Eplehuset.

+47 970 11 521

trym@naug.no