Coop medlemsbrev.

Frokost og lunsj i en og samme rett! Seks ganger i året sender Coop ut et Coop medlemsbrev til sine medlemmer, som inneholder oppskrifter og matlagingstips.

Seks ganger i året sender Coop ut et Coop medlemsbrev til sine medlemmer, som inneholder oppskrifter og matlagingstips. I høstens utgave produserte vi en serie oppskrifter hvor vi forhåpentligvis gjør overgangen fra ferie til hverdag litt enklere for Coops medlemmer – i alle fall rundt frokostbordet eller til lunsj. Rettene skulle være perfekte til både frokost og lunsj, og inspirere til å benytte mer av den sunne og allsidige kornsorten fra Coop Gullbygg i maten!

Salatglede til frokost og lunsj.
Få en fargerik start på dagen med denne superenkle kjøleskapsgrøten.
Du kan også legge salaten i et glass, slik at du har en lunsj du vil glede deg til å spise!
Pannekaker er alltid en sikker vinner – både hos store og små.
Egg, bacon og brød er en klassiker ved frokostbordet. Med dette brødet får du alt-i-ett!

For mer informasjon om dette prosjektet kontakt
Morten Kjærnes, 90 16 60 30, morten.kjaernes@naug.no