Smaken av jul.

Julen er en viktig høytid og god kaffe er en viktig del av julekosen. EVERGOOD Kaffe er en nøye utvalgt blanding av arabicabønner, der vi henter en søtlig syrlighet fra Kenya, mens bønner fra Colombia bidrar med silkemyk balanse, god fylde og en lang, elegant ettersmak.

Vi laget en julekampanje med Smaken av Jul som tema og vi var godt synlige i de største byene i Norge i hele uke 50. På togstasjoner, buss, trikk og i bylivet. God jul!

 

Evergood Classic

I frodige fjellområder høyt over havet, finnes det unike klimaet som modner kaffeplantens bønner langsomt. Slik får den fyldige, aromatiske smaksrikdommen som kjennetegner Evergood Classic tid til å utvikle seg. Evergood Classic kommer i filtermalt, kokmalt, presskannemalt og hele bønner – tilpasset de ulike tilberedningsmetodene.

 

Evergood Dark Roast

Evergood Dark Roast er en mørkere brent kaffe med kraftig aroma og kontinentalt preg. Evergood Dark Roast kommer som filtermalt, presskannemalt og i hele bønner.

 

Evergood Koffeinfri

Noen foretrekker kaffe uten koffein. For dem er Evergood koffeinfri kaffe et smakfullt valg. Koffeinet er fjernet gjennom en spesielt utviklet prosess, helt uten bruk av kjemikalier, der den karakteristiske smak og aroma er tatt godt vare på. Evergood Koffeinfri kommer som filtermalt og kokmalt.

For mer informasjon om dette prosjektet kontakt
Thorbjørn Naug, 916 86 262, thorbjorn@naug.no