Uten forsikring er du ute å kjøre.

Over 40.000 potensielle gjeldsbomber er ute og kjører på norske veier. Hver dag skjer det i snitt to ulykker på norske veier der den ene parten ikke har gyldig forsikring. Den som kjører uten forsikring er virkelig ute å kjøre!

Skremsler om straffegebyr på 150 kroner dagen for dem som kjører uten forsikring, ser ikke ut til å være nok. Over 40.000 velger å ikke betale forsikring for sitt kjøretøy. Men de færreste av dem er klar over den store risikoen de bærer ved å ta dette valget; for skulle de bli utsatt for en ulykke vil de bli avkrevd å personlig gjøre opp for deres skader. Det kan fort beløpe seg opp til flere millioner kroner.

Naug lanserer i disse dager en kampanje for Trafikkforsikringsforeningen rettet mot de som velger å kjøre uten forsikring. Dramatiseringen er bygget rundt annonser som ser ut som typiske bilannonser. Men bilene som vises er biler som har vært utsatt for en ulykke, hvor føreren har kjørt uten forsikring. Selve bilen koster lite, mens prisen på skaden den har forvoldt er veldig høy. Kampanjen kjøres både på radio, sosiale medier, vg.no, Finn og annonser i helgemagasinene til VG og Dagbladet.

Trafikkforsikringsforeningen er en lovpålagt forening for alle norske forsikringsselskap som forsikrer kjøretøy. Teamet bak kampanjen er Martine Flatlie, Thorbjørn Naug og Pawel Bilas. Ansvarlig hos kunden er Stine Neverdal.

Toyota Avensis 2004 / 225.000 km. Nå 7.980.000,–
Desktop og tablet Brandboard
Premium plassering på forside mobil.
Uten forsikring er du ute å kjøre.
Mazda 6 2002 / 147.00 km. Nå 9.340.000,–
Trafikkforsikringsforeningen. Betalt før det er for sent.

For mer informasjon om dette prosjektet kontakt
Pawel Bilas, 915 98 912, pawel@naug.no