Life with MINI.

MINI ønsket å nå målgruppen «Creative Class» på en ny, relevant og engasjerende måte gjennom innhold produsert av og med influencerene Gine Margrethe og Anders Gran. Modellen i fokus er suvén MINI Countryman Plug-in Hybrid.

Se mer

Sbanken lanserer Sparerobot.

Vi har hentet inn den internasjonale YouTube-stjernen Kenichi Elbina for å danse hovedrollen i reklamefilmen. Forrige gang brukte banken tre dager på å gjennomføre ekte stunts i sine reklamefilmer, denne gangen har de fløyet inn en av verdens beste robotdansere fra Japan, for å fortelle om spareroboten, og aksjesparekonto.

Se mer

Full kontroll for Sbanken.

Vi skal gjøre dette på Sbanken-måten, og skal ikke være haier og tigere som andre aktører på dette området, sa leder for merkevare og kommunikasjon i Sbanken, Leif-Kjartan Bjørsvik.

Se mer

Magnus Devold leder 71° nord i ny humorkampanje.

TVNorge og Discovery har utviklet kampanjen i samarbeid med reklamebyrået Naug & Venner og produksjonsselskapet Willy Nikkers, med Arild Fröhlich på regi. Kampanjen består av seks filmer som skal gå lineært på TVNorge, samt flere lengre versjoner som er tiltenkt sosiale medier.

Se mer