Tolv gryter fulle av Coop Smak.

I årets kalender har vi ispedd oppskriftene med forslag på en rekke produkter fra vår Coop Smak-serie. Dette er alle produkter som er nøye utvalgt på bakgrunn av definerte kriterier som råvarekvalitet, opprinnelse, bearbeidingsprosess og kvaliteten på sluttproduktet. Slik at du skal kunne smake forskjellen.

Se mer

Life with MINI.

MINI ønsket å nå målgruppen «Creative Class» på en ny, relevant og engasjerende måte gjennom innhold produsert av og med influencerene Gine Margrethe og Anders Gran. Modellen i fokus er suvén MINI Countryman Plug-in Hybrid.

Se mer

Uten forsikring er du ute å kjøre.

Over 40.000 potensielle gjeldsbomber er ute og kjører på norske veier. Hver dag skjer det i snitt to ulykker på norske veier der den ene parten ikke har gyldig forsikring. Den som kjører uten forsikring er virkelig ute å kjøre!

Se mer

Smaken av jul.

Julen er en viktig høytid og god kaffe er en viktig del av julekosen. EVERGOOD Kaffe er en nøye utvalgt blanding av arabicabønner, der vi henter en søtlig syrlighet fra Kenya, mens bønner fra Colombia bidrar med silkemyk balanse, god fylde og en lang, elegant ettersmak.

Se mer