Våre tjenester

Vi betjener store norske og internasjonale merkevarer.

Vi tror at mennesket stort sett besitter de samme følelsene, de samme grunnleggende drømmene, ønskene og behovene. De som kan tenke, fortelle og skape historier som folk kan kjenne seg igjen i, vil derfor aldri bli umoderne.

Kreative konsepter

Kreative konsepter

Vi tror at de virkelig gode konseptene blir til når man drar veksel på den samlede kompetansen man sitter på som byrå. Og at de beste kreative løsningene er fundamentert på grundig innsikt, analyse og strategi. Naug & Venner består av en gjeng sultne konsulenter, rådgivere og kreatører som alle har som ett litt hårete mål om å hele tiden skulle utfordre bransjen, våre kunder og oss selv!

CRM

CRM

Det er bevist at det å ha fokus på lojale kunder som velger deg igjen og igjen er mer lønnsomt enn stadig å måtte jage nye kunder. For å lykkes med dette må man forstå kundeatferd og hva som beveger kunden til å velge deg og ditt produkt. I tillegg må man vite hvordan man skal bruke kunnskapen om kunden og kundereisen på rett sted og i rett øyeblikk. Resultatet er økt lojalitet, høyere tilfredshet og flere ambassadører. Og ikke minst reduserte betjeningskostnader.

Strategisk kommunikasjon og rådgiving

Strategisk kommunikasjon og rådgiving

For å kunne løse en kommunikasjonsoppgave med de rette virkemidlene er det avgjørende med innsikt, analyse som legger grunnlagt for en tydelig og målrettet strategi. Les mer om hvilke rådgivingstjenester vi tilbyr under seksjonen om vårt rådgivingsselskap Naug & Rådgiverne.

RETAIL

RETAIL

Naug & Venner ser på retail som en mulighet til å kunne skape de virkelige unike kundeopplevelsene, og ideelt sett presentere kunden for en sømløs kundereise både på mobil, nett og i butikk. Vi jobber kontinuerlig for at merkevaren skal engasjere i alle kanaler.

Content marketing

Content marketing

Naug & Venner som byrå er tuftet på ideen om at det er de gode historiene som danner grunnlaget for de beste kommunikasjonskonseptene. Med content marketing verktøy skreddersyr vi kommunikasjonskonsepter og kampanjer. Her spiller vi på typiske redaksjonelle strenger for å nå ut til aktuelle målgrupper gjennom relevant innhold i egne, kjøpte og fortjente flater.

Performance marketing

Performance marketing

Målbare aktiviteter og kampanjer hvor læringen brukes til å optimalisere for høyere effekt og salg. Vi kartlegger effekten fra ulike kampanjer, kanaler og annonser som brukes som utgangspunkt for optimalisering. Budsjettet allokeres dit det har best effekt, enten målet er visninger, klikk, rekkevidde, salg, engasjement, etc. Vi jobber med det meste innen digital markedsføring, blant annet betalt søk, programmatiske kjøp, annonsering i Facebook og andre sosiale medier.

Web og programmering

Web og programmering

Vi produserer både innhold og responsivt design her på huset. Samtidig sitter vi på designere som også har kompetanse innen programmering, noe som effektiviserer produksjonstiden og sikrer at våre løsninger følger tiden og snakker optimalt sammen. Vi kan også hjelpe deg med utforming av bl.a. bannerne, landing- og kampanjesider eller vedlikehold for å holde en nettløsning sikker og oppdatert. Naug & Venner var det første byrået som tok i bruk HTML5 språket for levering av sanntidssynkroniserte digitale boards i Oslo.

Design og produksjon

Design og produksjon

Våre produksjonskonsulenter behersker ulike disipliner innenfor grafisk formgivning og jobber tett med våre kreative team. Vi leverer alt innen design og produksjon, være seg brosjyremateriell, magasinlayout, identitetsprogrammer, bokdesign, digitale flater som webdesign, bannere og digitale boards.

Lyd- og filmproduksjon

Lyd- og filmproduksjon

Noen av våre produksjonskonsulenter har spesialkompetanse innen lyd og filmproduksjon. Fordelen for deg som kunde er at mange produksjoner kan gjøres inhouse som medfører hurtige leveranser til gunstig pris. Vi leverer alt fra meget avanserte powerpoint / Keynote-presentasjoner, informasjon- og eventfilmer til motion-graphic. Vi utfører også ekspressoppdrag for byråets kunder.

Naug & Rådgiverne

Et strategisk rådgivingsselskap.

Selskapet jobber innen merkevare- og kommersiell strategi basert på innsikt om forbrukerne og verden de lever i.

Vi identifiserer dine strategiske vekstplattformer i skjæringspunktet mellom trender, forbrukerbehov og ditt selskaps egenart. For det er ingen hemmelighet at vinnerne i dagens markeder er de som har en unik posisjon – og kjenner sine kunder best.

Innsikt

Innsikt

Vinnerne i dagens og fremtidens markeder er de som kjenner kundene sine best og forstår den konteksten de lever livene sine. I Naug & Rådgiverne jobber vi som trendkuratorer for å sikre at kundene våre kjenner de trender og større endringer i makrofaktorer som påvirker folks liv. Det er i den konteksten man skal utvikle kommunikasjon og opplevelser gjennom kundereisen. For å være relevant må man vite på hvilken arena man spiler. I den digitale verden vi lever i hvor endringene aldri har skjedd raskere, så må vi ikke glemme at den menneskelige biologien så å si ikke endrer seg i det hele tatt. De behov og ønsker folk har har ikke endret seg stort- vi drives fremdeles av instinkter, vaner, frykt og følelser – og vår indre drive etter å føle tilhørighet. Det handler ikke lenger om hva vi trenger, men hva merkevarer kan bidra med i mitt liv. Og for å kunne bidra må vi kjenne forbrukerne.

Utvalg av tjenester vi tilbyr: Trendforedrag, kartlegging av trender og makrofaktorer som gir grunnlag for vekst, kvantitativ og kvalitativ analyse i samarbeid med partnere, personas.

Merkevare & Vekst

Merkevare & Vekst

Vi lever i en tid der nye teknologier stadig endrer kundeadferd og forretningsmodeller. Det har aldri vært viktigere å kunne svare på hvilken rolle din merkevare spiller i forbrukernes liv? Hva ville folk ha savnet dersom merkevaren din forsvant fra markedet i dag?

Vi hjelper deg med å finne din unike og troverdige posisjon som sikrer relevans og vekst fremover. Merkevarebygging hører ikke lenger bare hjemme i markedsavdelingen, men må gjennomsyrer selskapet og vises i kulturen og måten. Man jobber på. Man merker det gjennom hele kundereisen blant de som lykkes.

Vi har en praktisk tilnærming gjennom oversiktlige rammeverk og prosesser som sikrer implementering i selskaper vi jobber med.

Utvalg av tjenester vi tilbyr: Strategi- og planprosesser, vekstplattformer, posisjoneringsstrategi, merkevarebygging.

Våre samarbeidspartnere

Fordi hverdagen består både av små og store utfordinger.

For selv om teknologi og trender alltid vil forandre seg, er heldigvis mennesker stort sett de samme. Vi har de samme følelsene, de samme grunnleggende drømmene, ønskene og behovene.

Amidays

Amidays

Naug & Venner har et strategisk samarbeid med marketingbyrået Amidays, for å kunne tilby datadreven annonsering og rådgivning tett integrert med det kreative produktet. Amidays har ekspertise innen teknologi og markedskommunikasjon, og gjør kompleks digital markedsføring enklere.

Släger

Släger

Släger ble grunnlagt i 2005 for å utfordre de store aktørene i PR-bransjen. Strategien har vært å bygge et operativt og slagkraftig PR-team med internasjonale ambisjoner, og la resultatene tale for seg selv. Naug & Venner samarbeider med Släger innen kreativ konseptutvikling og PR-relaterte oppdrag.

USP innovation

USP innovation

USP Innovation handler om å forløse kraft! Vi tilbyr et godt verktøy for strategiske prosesser på en måte som gjør at dere kan benytte det kontinuerlig i deres egen organisasjon. Det innebærer ikke bare at vi fasiliterer strategiprosessene, men at dere får full tilgang til modellene og tankene bak. USP INNOVATION v/ Roy Erik Hansen, 97570020