Ungt talent til Naug. Trym Søvik Lyssand.

Trym Søvik Lyssand (24) tar videreutdanning i mediegrafikk med lærlingplass hos Naug reklamebyrå. Fagfeltet til Trym Søvik Lyssand spenner seg fra 3D og motion til klipping og lydarbeid.

Trym Søvik Lyssand (24) tar videreutdanning i mediegrafikk med lærlingplass hos Naug reklamebyrå. Han skal jobbe med å utvikle løsninger innen visuell kommunikasjon for ulike kunder samtidig som han utdanner seg til mediegrafiker over de neste to årene.

Byrålivet fristet

– Jeg ville ta mediegrafikk etter endt Bachelor i lyddesign på Westerdals, men ønsket ikke tre nye år på skolen. Lærlingplass i byrå fristet mer og jeg hadde lyst til å jobbe på reelle prosjekter for å få mer erfaring. Jeg merker allerede hvor mye mer jeg forstår og lærer av de ulike prosessene når jeg faktisk får være hands on.

Anbefaler å bli lærebedrift

– Lærlingplasser er populært i andre fagfelt, men hos reklamebyråene ser man ikke så mye til det. Det er synd, for vi går glipp av fantastiske ressurser. Byrået må sertifiseres, men det er definitivt verdt det, sier kreativ leder i Naug, Martine Flatlie.

For mer informasjon om dette prosjektet kontakt
Pawel Bilas +47 915 98 912 pawel@naug.no